Preskočite na vsebino Preskoči na nogo

O nas

Amiaris SRL je vodilna revija in spletna stran za distribucijo knjig na svetu, ki vam ponuja najboljše cene v knjigi in najbližji državi. Amiaris SRL je svetovno ime v založništvu. Od revij in knjig do zemljevidov in temeljite napredne snovi, kjer najdete vse, kar potrebujete z bližnjega vidika. Vsako leto veliko število bralcev zaupa podjetju Amiaris SRL za izjemne podatke, kam iti in kaj najti na več kot 100 mestnih območjih po vsem svetu. Dinamična snov, ki jo pripravijo bližnji uredniki, zajema osnovno prehranjevanje, nakupovanje, zanimivosti, zabavne alternative in nebo je od tam omejitev, vse z notranjega vidika.

Naš namen:

Verjamemo v moč znanja. Naš cilj je pomagati tistim, ki obožujejo branje in knjige in jih delijo. Zato vsako ukrepanje in vsak nakup knjige, ki ga opravite, pomagajo pri financiranju. Računalniško vesolje Amiaris SRL je glavna postaja za modre preganjalce. Naše spletno mesto je partnerski instrument za briljantne spletne izvajalce. Za urbana območja po vsem svetu lahko raziskovalci odkrijejo aktivnosti, kraje za jesti, kje nakupovati, razburljive odločitve in dogodke. Priročne zgodbe in vsebine blogov, poleg 50.000+ dejavnosti za posameznike, v kombinaciji z našimi zanimivimi spletnimi revijami, nam predstavlja koristno korist za sedanjo skupino gledalcev.

Naše vrednote:

Usmerjenost k stranki
Našim strankam bomo zagotovili visoko cenjeno izkušnjo in takšno, ki jim omogoča, da svoje ukrepe uskladijo s svojimi vrednotami. Želimo biti njihova najljubša tržnica in njihov najljubši partner, zato vključimo njihov vložek v vse, kar počnemo.

Strast do pismenosti
Zavezani smo vzroku pismenosti. Vsak človek bi moral imeti možnost, da doseže svoj potencial in v celoti sodeluje v družbi.

Naredi pravo stvar
Prizadevamo si, da v vsakem trenutku počnemo pravilno, z vsemi ljudmi in z vsemi vprašanji.

Naša misija :

Namenjeni smo ideji, da mora biti pisanje o knjigah in branje prav tako raznoliko kot knjige in bralci. Začeli smo s ciljem, da vodimo novo razpravo o knjigah, bralcih in založništvu. Posamezno in v sodelovanju vsak dan delamo na tem, da bralcem prinašamo sveže vsebine in storitve, krepimo marginalizirane glasove in izzivamo sebe in svojo skupnost, da bo vključena.

Naša revija, naša knjiga gostov, sponzorirana vsebina, možnosti naročnine in novice so del vrst družine, ki posega po podatkih, ki jih potrebujejo, ko raziskujejo mesto ali raziskujejo. Ostra, edinstvena snov, simpatična fotografija in zemljevidi od točke do točke širijo vse značilnosti doživetja, od najbolj živahnih kavarn in nenavadnih območij do rudimentov, na primer prevoz, hotel in pot.

Če želite več podatkov ali zahtevati objavo cen, bodite v stiku z nami. Poslali vam bomo potrditveno e-poštno sporočilo s smernicami za prenos za omenjeni medijski paket.