Preskočite na vsebino Preskoči na nogo

Stopite v stik

Tu smo, da vam pomagamo pri vseh vaših poizvedbah o izdelkih Intex. Pridobite podporo s klicem, klepetom, e-pošto ali pošljite povratne informacije / pritožbe glede naših izdelkov in storitev našim strokovnjakom za takojšnjo podporo.

Spoštujemo vsak vaš predlog in kritiko, nenehno smo pripravljeni poslušati vaše besede in jih preprosto razkriti. Spodaj imamo strukturo stikov, tako da jo lahko uporabite za vzpostavitev stika z nami. Očitno nikoli ne beremo nobenih promocijskih sporočil. Veliko vam dolžan.

Uredniki. Pridite, gnusni, omamljeni ali zmešani z napredovalno zgodbo? Pošljite e-pošto urednikom revije Esquire s klikom na to pripadnost. V primeru, da je vaše pismo raztreseno, ga lahko spremenite glede na dolžino in jasnost. E-pošta: info@amiaris.com

Oddelek za obveščanje javnosti. Nabiranje stališča ali obravnava podatke o napredovanju na spletni strani ali v reviji. Pošljite jim e-pošto na info@amiaris.com

V primeru, da ne glede na dve ali tri poizvedbe, do takrat ne potrebujete več minut, da prilagodite strukturo pod seboj in z vami se bomo povezali tako hitro kot časovne nagrade.

Naslov: 72 Cornell DrBrick, NJ 08723, ZDA

Telefon: +386 1 244 17 50

E-naslov: support@amiaris.com